Zakąski
Befsztyk tatarski
32, -
Śledź w korzennej marynacie
24, -
Placki ziemniaczane z macerowanym łososiem
24, -
Zupy
Rosół
z kołdunami lub domowym makaronem
16,-/14, -
Barszcz czerwony
z uszkami z mięsem
16, -
Żur
z jajkiem, kiełbasą i ziemniakami
15, -
Pikantny krem z dyni
15, -
Zupa z maślaków
z kładzionymi kluseczkami
15, -
Dania główne
Tradycyjny kotlet schabowy
z ziemniakami i kapustą zasmażaną
32, -
Kurczak zagrodowy pieczony po francusku
z kładzionymi kluskami i marchewką z porem i imbirem
34, -
Placki ziemniaczane
z gulaszem i surówkami
29, -
Bouef Strogonov
z kładzionymi kluseczkami
46, -
Filety cielęce
z kurkami w sosie śmietanowym i ziemniakami
42, -
Kotlet siekany z szałwią
z kapustą ze śliwkami i pęczakiem
39, -
Schab pieczony
w kiszonej kapuście z ziemniakami
36, -
Ryba dnia
sandacz smażony w białym winie ze szpinakiem i ziemniakami opiekanymi
48, -
Dania bezmięsne
Sałata domu
z wędzoną rybą i moskalem
24, -
Bliny ziemniaczane
z gzikiem i glazurowanymi burakami
24, -
Pierogi
ruskie ze śmietaną i żurawiną
24, -
Desery
Crème brûlée
15, -
Fondant czekoladowy
z gałką lodów
15, -
Gorące śliwki
w czerwonym winie
15, -
Ciasto domowe